Hva kan man gjøre under humanitære kriser?

Det er alltid viktig å hjelpe, uansett hva man tror på og hva det er som skjer rundt en så er det lurt å hjelpe.

Hva kan jeg bidra med?

Dette er det noe mange spør om. Det du kan gjøre er å hjelpe finansielt eller du kan hjelpe å spre kunnskap. Dette kan du gjøre på ulike måter, men finn en måte som passer for deg. Det er viktig at dette er noe du kan opprettholde og drive på med i lang tid. Du kan jo selvsagt støtte med engangsbeløp eller stille opp på stand eller lignende. Alt du gjør er bedre enn ingenting. Det er mottoet vårt. Å hjelpe er noe av det viktigste man som menneske kan gjøre for en bedre verden.

Humanitære kriser

Det finnes en rekke humanitære kriser som skjer hver eneste dag. Det er viktig å ikke sette for stort fokus på detaljer i De største humanitære kriser, men det å hjelpe er utrolig viktig. Det å få seg et fadderbarn, donere penger til en organisasjon eller bruke publikumet sitt til å spre viktige budskap kan hjelpe enormt. Det er jo grunner til at organisasjoner som Redd Barna, Kirkens Nødhjelp og Amnesty International finnes. De kan guide deg til hva du kan hjelpe med. Det er ikke alltid lett å vite hvordan du kan bruke dine ressurser best, men disse vil gi deg en god innsikt.

Gjør noe lokalt for noe globalt

Dette er noe som er svært viktig. Hva kan du forbedre i ditt nærområde for at andre skal ha det bedre? Selv land som ikke opplever store humanitære kriser har også problemer med ting som vold mot kvinner, misbruk av barn og fattigdom. Kan du hjelpe noen du kjenner? Enten det er med tid eller penger så er det utrolig viktig å hjelpe.