Et annerledes samfunn

Verden er annerledes enn i dag. Det er ingen Korona. Menneskene seiret over den med enkle midler som sannhet og visdom. Det var ikke som utallige trodde, men et storpolitisk spill som styrte det hele. Spillets pris var makt og penger. Jordas befolkning hadde ingen sjanser, men de som ikke var blinde av spillet tok seieren hjem for oss alle.

Skriblerier og oppdikting

Bare lukk øynene og se for deg samfunnet. Det er ingen sykdom, ei heller problemer av noe slag. Alle mennesker, uansett hvor på kloden de bor er fri og lykkelige. Alle har alt de trenger, og ingen lider noen form for nød. Alle har nok mat og drikke. Plutselig er det tid som ikke konsumeres av jakt for tilfredsstillelse av kroppens sult og tørst. Kunnskap søkes av alle og lærere settes pris på. Lærere er sammen med sykepleiere mest verdsatt og best betalt av alle yrker. Selv uten sykdom koser de seg stort med nye verdensborgere og tar ekstra hånd om funksjonshemmede. Mentale og fysiske utfordringer er overhodet ikke negative og tabubelagte områder. Mangfoldet utgjør glede for oss alle. Hvem sa at handikappet betyr vanskelig, negativt og ikke verdt noe? Vi har så mye viktig å lære av dem om kjærlighet, glede, tålmodighet, iver, stahet og positivitet. De kjenner alle livets hemmeligheter og goder.

Mer tid til kos og Internetts mange gleder. Familier som sitter ned sammen og nyter tiden med hverandre. Internettspill og lykkelige stunder med underholdning og gevinster. All tid i verden til  å lære noe nytt en alltid ønsket. Ingen krav og høye stemmer fra irriterte sjefer. Null jobbpress eksisterer, men bare glede i å ta hånd om hverandre. Andre målestokker enn makt, penger og posisjon. Mye som er vakkert og nevneverdig og alt det har fokus. Men så åpner du øynene igjen, og må skru av tankene. Verden er ikke sånn.